Bliv klædt på - Effektiv, værdiskabende og meningsfuld hr

 

 • Med disse forløb bliver du klædt på til at løfte HR-opgaverne effektivt samtidig med at HR & UDVIKLING’s-tiltagene er både værdiskabende og meningsfulde for dig, din leder og alle medarbejderne, som bliver berørt af disse.

Nedenfor kan de se de forskellige forløb, og du vælger selv, hvad der passer til dig, og hvor mange forløb, du ønsker at tage.

Hvert forløb koster 4.500 ex moms, og du får:

  • Din egen personlige ‘HR & Dig – Guide’.
  • Video med viden og konkrete råd til det aktuelle HR & UDVIKLING’s emne.
  • Skabeloner som du kan tage i brug.
  • 3 timers personlig sparring pr. forløb, hvor jeg guider dig og sammen finder den rigtige løsning.
  • Ekstra: HR-Hotline til pludseligt opståede konflikter.
 • Ekstra: Nyhedsmail med cases, viden og råd og nye tiltag og forløb (udkommer hver måned).

Effektiv, værdiskabende og meningsfuld HR & UDVIKLING, hvor viden og adfærd går hånd i hånd.

Dit HR-mindset, din rolle og din personlige plan.

Oplever du, at du gerne vil have mere legitimitet i din HR-rolle? Eller at du har brug for at udvikle nogle nye sidere af dig selv? Når du har en HR & UDVIKLING’s rolle, så skal du kunne træde ud af dine kendte roller over i et HR-mindset. Vi arbejder også med din legitimitet i rollen, opbakning i ledelsen, og du får en personlig plan for egen kompetenceudvikling, styrker og mål.

Fra forventningssamtalen til pre- og onboarding.

I dette forløb lærer du, hvordan du får forventningsafstemningen i jobsamtalen til at matche dét, som jeres nye medarbejder møder før og under start på sit nye job. Her arbejder vi at skabe sammenhæng mellem selve ansættelsessamtalen og din pre- og onboarding, så du får en glad medarbejder, der oplever at ord og handling stemmer overens, og at jeres nye medarbejder ‘køber’ ind i virksomhedens værdier og kultur.

Kompetenceudvikling - hvordan, indenfor hvad? Og Udbytte deraf.

Kompetenceudvikling afhænger 100% af, “hvad vil du være bedre til?” På forløbet lærer du, hvordan du kan lave kompetenceudvikling i praksis og kigger på formen og årshjulet med forberedelse, gennemførelse og afslutning – dette både for dig med HR-kasketten og for lederne. Du lærer også om, hvilke områder, som I kan kompetenceudvikle indenfor og udbyttet deraf.

Den gode, den svære og den udviklende samtale (kultur for dialog).

Èn ting, der altid er sikker, er: Når du har med mennesker at gøre, så har du med følelser at gøre, og du finder ud af, at mennesker forstår ting vidt forskellige. I dette forløb lærer du, hvordan du får opbygget en  god kultur for dialog hos dig selv og ledelsen. Og dette kursus kan du bruge til både lønsamtaler, svære samtaler, når tingene ikke er som forventet, udviklingssamtaler (MUS, løbende feedback mm) og exit samtaler.

Sådan beholder du dine medarbejdere - skab jeres unikke profil.

Fastholdelse af medarbejdere er essentielt, og på dette forløb får du redskaberne til at kunne skabe lige præcis den profil, som er unik for jer. Hvad er det, som gør, at folk skal blive? Særlig stemning? Fokus på udvikling? Unikt udviklingsmiljø? Noget kun I har? Og med den personlige sparring, så får du lavet en handlingsplan som holder.

Employer branding - tiltræk, fasthold og vis i handling.

Dette forløb kan være supplerende til forløbet “sådan beholder du dine medarbejdere – skab jeres unikke profil”. For når I ved, hvad I vil tilbyde medarbejderne, så skal I også huske at fortælle det. Både til nye medarbejdere, jeres kunder og også nuværende medarbejdere. I forløber her lærer du, hvordan du kan gøre det, hvad det kræver og målet er, at du får en handlingsplan hvor jeg guider dig i, hvad der er rigtigt for jer.

Når kulturen og stemningen er blevet helt forkert - hvad gør du?

Nogle gange er tingene bare gået skævt, og det kan synes umuligt at rette op på. MEN det kan lade sig gøre. På forløbet her, så får du viden om, hvorfor tingene kan være gået skævt, hvordan du kan rette op på det og hvad det kræver. Det er vigtigt at kigge på både ledelsens og medarbejdernes rolle og adfærd, og det er vigtigt at I står sammen i ledelsen og HR for at lykkes. Jeg giver dig en opskrift og guider dig til en løsning.

Hvilket forløb er rigtigt for dig?

Lad os tage en snak om, hvad der fylder hos dig, og hvordan jeg kan hjælpe dig. Forløbene er designet til, at du får viden, indsigt og en handlingsplan i praksis og i adfærd. Når du deltager i forløbene, så vil du altid have mig, som sparringspartner, der kan guide og hjælpe dig til den løsning, der er rigtig for dig og for virksomheden.

Skal jeg ringe dig op? Send en SMS på 2714 8892 eller send en mail på henriette@hrudvikling.dk, så kontakter jeg dig.

Jeg glæder mig til at høre om fra dig og til at få en god snak om, hvad der fylder hos dig og virksomheden.

Mange hilsner
Henriette Nørgaard
Ejer af HR UDVIKLING 
DK – Kolding