Skræddersyede forløb

Driften fylder tit meget i hverdagen, som den rigtig nok skal – det er helt naturligt, at det er sådan. Dog er det vigtigt at være klar på sine egne værdier som CEO, så du kan stå stærkt i din ledelse. Og er I flere om ledelsen – så er det vigtigt at stå stærkt som ledergruppe og tale med én stemme.

Jeg kan hjælpe dig og din ledergruppe med at blive skarp på, hvad der er den rigtige ledelse for jer – og sammen laver vi et forløb, der er skræddersyet til dig og/eller ledergruppen.

Læs mere om, hvordan jeg kan hjælpe nedenfor.

Træf bevidste valg og få større trivsel som CEO og leder, da hverdagen bliver sjovere, når tingene lykkes

Stå stærkt som CEO i din ledelse

Er du helt skarp på dine værdier? Dine værdier er styrende for, hvordan du leder dine medarbejdere. Og de er også styrende for dine beslutninger ift. medarbejder-tiltag, organisatorisk set-up og kundeservice mm.

Få truffet bevidste valg og fravalg – og stå stærk i din ledelse.

Din trivsel som CEO

Har du det godt? Din trivsel som CEO/ ejer, er tæt koblet op på din dagligdag: Dette er både ift. dine opgaver, roller og ansvar, og også ift. om du har dine medarbejdere med dig. Og husker du dig selv?
 

Lad os få snakket om, hvad der er vigtigt for din trivsel som CEO.

Få mere ansvar over til mellemlederne

Ønsker du at dine mellemledere får mere ansvar? Det kan være lønsamtaler, hyre og fyre samtaler, trivsels- og de svære samtaler. Det er vigtigt som leder at kende sit ledelsesrum og være sig bevidst om, hvordan man håndterer den magtbalance der er på en empatisk og tillidsvækkende måde.

Det kan også være andre ting, som du vil sætte fokus på ift. dine mellemledere via coaching og sparring. Hvad er vigtigt for dig at give videre af ansvar til dine mellemledere?

Tal med én stemme som ledergruppe

Dine medarbejdere er grundlæggende ligeglade med, hvem der siger hvad. Derfor er det afgørende at I taler med én stemme og står stærkt sammen som ledergruppe. Dette skaber tillid til den retning I sætter og viser, at I har styr på eget hus. Får I snakket sammen om det, der er vigtigt? Og får I prioriteret jeres snakke?

Få din mission og vision omsat til adfærd

Hvis du har en mission og vision, så vil de typisk være svær at omsætte i praksis. Hvad kræver det af dig som CEO at nå i mål? Hvad kræver det af dine mellemledere? Hvad kræver det af dine medarbejdere? Hvis du ikke har en mission eller vision – så kan det være, at du har et mål eller et ønske for, hvad din virksomhed skal og hvad din virksomhed skal stå for. Har du det fokus og den retning, som du har brug for?

Vi laver en aftale, der passer til dig

Vi starter der, hvor du er. Det betyder i praksis, at vi laver en aftale der passer til dig, dit tempo, graden af behov for forandring og vi sætter fokus på det vigtigste for dig. Du kan grundlæggende komme i gang fra 4250 kr. ex moms og starte med et afklaringsforløb på 5 timer.

Hvad er vigtigt for dig som CEO og for dine mellemledere?

Jeg kommer gerne ud til en kop kaffe, så vi kan lære hinanden bedre at kende, og her kan vi også få snakket konkrete behov og ønsker igennem ift. din rolle som CEO/ ejer, og hvis du har en ledergruppe, så kan vi snakke om deres rolle og ansvar.

Du kan kontakte mig på mobilnummer 2714 8892 og mail henriette@hrudvikling.dk.

Jeg ser frem til at møde dig.

Mange hilsner

Henriette

HR UDVIKLING v/ Henriette Nørgaard