Q fokus

Q Fokus er inspireret af advisory board tanken, hvor du kan få faglig og kompetent sparring indenfor HR UDVIKLING på strategisk niveau. Det kan også være på konkrete projekter og tiltag, der skal holdes fremdrift i.

Q Fokus er til dig, der vil arbejde bevidst og målrette med at udvikle din virksomhed, hvor du knytter udviklingen til din kultur, værdier og forretning.

Læs med nedenfor.

Til dig der vil udvikling. Q Fokus handler både om det strategiske og det praktiske, der sikrer fremdrift i planer og tiltag

Q Fokus - det strategiske

Jeg hjælper dig med hele medarbejderrejsen fra Employer branding til exit. Det kan være at, du har brug for overblik over, hvilke kompetencer du har i huset ift. kompetenceudvikling, nyansættelser og kunder og produkter/ ydelser?  Pre- og onboarding? Det rigtigt tiltrækningsmiljø og “univers”? Brobygning mellem yngre medarbejdere og det at blive professionel?

Hvilke overvejelser gør du dig ift. de rigtige valg for din virksomhed og dig?

Q Fokus - det praktiske på projekter og tiltag

Jeg hjælper dig med at få dine tiltag og projekter til at få fremdrift, fokus og at de når I mål. Typisk hopper kæden ofte af, når det handler om at få tiltaget eller projektet fuldt implementeret. Min tilgang er: Jo mere vigtigt det er for dig, jo mere skal du gøre for at få det kommunikeret på mange måder.

Hvilke projekter og tiltag har du gang i lige nu eller ønsker at sætte i gang?

Sådan foregår Q Fokus

Q Fokus er et tæt samarbejde med dig som CEO, ejer og leder. Q Fokus handler grundlæggende om, at der er en fast mødekadence pr. kvartal – vi finder den mødeform der passer bedst til dig.  Eksempler på mødeform kan være: To arbejdsmøder pr. kvartal, hvor vi arbejder med konkrete emner og tiltag. Eller det kan være et udviklingsmøde af mere strategiske karakter, hvor jeg kommer med et indlæg med viden mm. Du bestemmer – det afhænger af opgaverne og dit fokus.

Q Fokus pris og aftale

Q Fokus er et fast koncept og koster 24.000 kr. ex moms. årligt/ 6.000 kr. ex moms pr. kvartal.
Q Fokus er til dig, der gerne vil arbejde bevidst og målrettet med din virksomheds udvikling, hvor jeg som konsulent kommer hvert kvartal og sætter fokus på dét, som er vigtigt for dig. Hvert kvartal indeholder 6 timers konsulentarbejde.

Ønsker du kvartalsvise møder med fokus og retning?

Hvis du er blevet nysgerrig på at høre om Q Fokus kunne være noget for dig, så lad os mødes og få en god snak om dét, der er vigtigt for dig at få fokus på ift. din forretning.

 

Du kan kontakte mig på mit mobilnummer 2714 8892 og mail henriette@hrudvikling.dk.

Jeg ser frem til at møde dig.

Mange hilsner

Henriette

HR UDVIKLING v/ Henriette Nørgaard