Kursus, workshops og foredrag om selvledelse og selvledende teams

Savner du et inspirationsindlæg om selvledelse eller selvledende teams? Så kan vi finde den rigtige form til dig: Enten som workshop, kursus eller foredrag.

Kursus skræddersyet til dig om selvledelse

Vi kan skræddersy et kursus, som kan være indenfor selvledelse. Det kan være:

  • Kursus i hvorfor selvledelse er svært, hvorfor selvledelse er et delt ansvar og hvordan vi sætter rammerne for selvledelse.
  • Kursus i selvledelse som ledelsesform – hvad betyder det for din rolle som leder, og hvordan Lazzie Faire ledelse kan “lugte” lidt af selvledelse… dog misforstået.

Jeg vil gerne skræddersy et kursus ift. selvledelse med fokus på at forebygge stress via stærke rammer. Og hvor vi deler ansvaret.  Kontakt mig for at høre mere.

Workshops om selvledelse skræddersyet til dit fokus

Vi kan sætte spot på selvledelse via flere indgange. Det kan være være ift. balancen mellem trivsel og performance. Det kan være ift. de værdier, I har, og hvad de betyder for den måde I leder jer selv på. Det kan også være overblik over rollens ansvar koblet til virksomhedens mål – hvad betyder det? Og det kan være med fokus på, hvordan I kan dele ansvaret ved at få forventningsafstemt og skabe en god og konstruktiv feedback.

Disse emner bygger på de fire trin, der gennemsyrer min tilgang til, hvordan vi styrker den enkeltes selvledelsesevne og hvordan vi sætter de rigtige rammer for selvledelse.

 

Foredrag om selvledelse og kultur

Har I en medarbejderdag eller en lederdag, hvor I gerne vil have viden om selvledelse og kultur, så kan jeg holde et foredrag, som bliver tilpasset til jer. De emner jeg holder foredrag om er:

“Hvorfor gør mine medarbejdere ikke det jeg siger?”

“Hvordan kan jeg arbejde med at styrke kulturen?”

“Dobbeltrollen i selvledelse når du er leder”

“Lazzie Faire ledelse – uddelegering, tillid og hvordan den bider dig i r****.”

Kontakt mig og lad os snakke om, hvad du synes kunne være interessant for jer.

Jeg er en stærk formidler og facilitator, og jeg vil glæde mig til at komme ud til netop din virksomhed, hvor vi kan blive klogere sammen på selvledelse og kultur.

Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jeg ser frem til at tale med dig.

/Henriette