klippekort

Et klippekort er både til dig, der vil prøve HR UDVIKLING og også til dig, der har en bestemt ramme i tankerne ift. antal timer, som du vil investere her og nu i din virksomheds udvikling.

Du kan bruge klippekortet til den udvikling, som er vigtig for dig lige nu. Det kan være det er ledelse og din trivsel? Det kan være du vil have fokus på din mellemledergruppe? Det kan også være dine HR-processer, som skal opdateres, igangsættes og implementeres.

Det er vigtigt at dine interne arbejdsgange, kommunikation og tilgang følger med tiden – men husk det skal være på en måde, der er autentisk for dig og som passer til din forretning, dine kunder og din medarbejdere.

HR UDVIKLING kan så meget, hvis man gør det grundigt. Lad mig hjælpe dig i mål med dine idéer og ønsker

Et klippekort til dét, som du finder vigtigst her og nu

Der er mange ting der er vigtige indenfor HR UDVIKLING, som kan være svært at finde tid til i en travl hverdag. Og hvordan er det nu også lige man gør det nemmest? Jeg hjælper dig med at komme effektivt i gang med dine tiltag, og jeg kobler dem til din forretning, dine værdier og kultur.
 
Hvad fylder lige nu i form at udfordringer, ønsker og idéer?

Nem og enkelt

Du bestemmer hvor stort et klippekort du ønsker – du kan købe et klippekort fra 5 timer og op, og timeprisen er i udgangspunktet 850. kr. ex moms

Månedligt overblik

Hver måned tilsender jeg dig en oversigt over timer brugt, så du altid har et overblik over, hvad du har brugt timerne til, hvor mange timer, du har tilbage, og hvad næste skridt er.

En aftale, der passer til dig

Vi laver en aftale, der passer til dig, og sammen finder vi det fokus og det tempo, som din udvikling skal have.  Jeg arbejder med udvikling ud fra, at det skal give mening, værdi og effektivitet. Derfor vil vores arbejde også være baseret på dialog, tillid og masser af gode idéer.

Overvejer du om klippekortet er noget for dig?

Jeg kommer altid gerne ud til en kop kaffe – så hvis du giver kaffen, så giver jeg gerne af min viden, så vi kan få en snak om, hvad der fylder lige nu hos dig af både udfordringer, idéer og ønsker.

Vores samarbejde er altid baseret på en aftale, som laves individuelt fra kunde til kunde.

Du kan kontakte mig på mobilnummer 2714 8892 og mail henriette@hrudvikling.dk.

Jeg ser frem til at møde dig.

Mange hilsner

Henriette

HR UDVIKLING v/ Henriette Nørgaard