hr kasketten online

HR kasketten online er perfekt til dig, der sidder alene med HR-rollen, og som savner at have en HR-ven tæt ved hånden, der kan give sparring på  dine beslutninger og dine idéer, på tiltag og på de problemstillinger, som du møder.

Så hvis du oplever, at du nogle gange sidder alene med alle beslutningerne, så kan du nu nemt få en sparringspartner til hverdagen.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig.

 

hr kasketten online er til hverdagens sparring på beslutninger, idéer og tvivlsspørgsmål

Sparring og støtte

Der kan komme mange situationer, hvor du kan blive usikker på, hvad der er den rigtige beslutning. Det er ikke altid lige til, og nogle gange kan man have brug for at have en udefra, som ser tingene mere objektivt, og som kan stille de spørgsmål, man nogle gange har for travlt til selv at stille sig selv.

Input til idéer og tiltag

Du sidder måske med en masse idéer og ønsker til, hvilke tiltag der skal igangsættes. Og det er vigtigt at vælge de tiltag og de idéer som organisationen er parat til. Det handler om at få succes og opbygge tillid til HR, og nogle gange kan det være rart at vende, hvad der taler for og imod dine gode idéer og ønsker.

Sådan foregår det

Samtalerne er online eller over telefon, og du booker en tid ved at sende mig en mail med et par forslag. Jeg vender tilbage med en tid, og så er vi i gang.
 

Hvad koster det?

HR-kasketten er udelukkende online eller telefonisk – og dette er for at give dig et tilbud, som er billigere end en-til-en forløb. Dette betyder også, at HR kasketten online er til sparring af lettere karakter, og ikke til dybdegående dialog omkring processer, HR-rollen mm. Dette er til hverdagens beslutninger.

Prisen er 6000 kr. ex moms for et klippekort på 10 timer.

Er HR kasketten online for dig?

Hvis du mangler en HR-ven i dagligdagen til de lettere beslutninger, og har brug for at få kvalificeret dine tiltag og idéer, så kan HR kasketten være en god mulighed for dig. Lad os tage en online snak og finde ud af om der er et match.

Du kan kontakte mig på mit mobilnummer 2714 8892 og mail henriette@hrudvikling.dk.

Jeg ser frem til at møde dig online.

Mange hilsner

Henriette

HR UDVIKLING v/ Henriette Nørgaard