Coaching: Når du vil styrke din selvledelsesevne og din trivsel

Selvledelse kan være svær, særligt når rammerne ikke altid er tydelige, og vi samtidig leder os selv inde fra og ud i vores forskellige livsfaser.
 
Jeg kan hjælpe dig, hvis du oplever følgende:

Hvorfor coaching?

Nogle gange har man bare brug for at snakke med én, som ikke er sovset helt ind i hverdagen, én som stiller nysgerrige spørgsmål og hvis eneste mål er at hjælpe dig.

Og dét kan jeg hjælpe dig med. Mit hjerte banker for at vi forebygger stress og vi styrker vores trivsel. Denne trivsel er udfordret grundet tit uklare rammer, store krav til individet og et tempo der går rigtigt stærkt. Dette bliver endnu sværere, hvis du har livsfaser, som gør, at du ikke passer ind i 8-16.

Mit udgangspunkt i coachingen er centreret omkring de fire trin (læs mere her). Vi snakker om dét der er vigtigt for dig.

Forebyg stress og styrk din selvledelsesevne

Stress er noget der rammer, også dig, som ikke troede det. Stress kommer ofte grundet flere ting, der skaber for stor belastning over lang tid, og da du bruger meget tid på dit arbejde, så vil de rammer du arbejder i og under, i høj grad påvirke din trivsel. Ofte vil du måske tage mere ansvar end du kan/ skal. Ofte vil du måske være vant til at klø på og kæmpe videre. Ofte vil du have svært ved at tage dine egne grænser alvorligt, men er måske rigtig god til at respektere andres grænser.

Jeg vil hjælpe dig med at kigge på, hvordan du leder dig selv indefra og ud, hvad der er styrende for dig i dine beslutninger, og også hjælpe dig med at få overblik over, hvad der er de rigtige rammer for dig at arbejde i, dér hvor du er lige nu i dine livsfaser.

Dobbeltrollen i selvledelse som leder

Som leder har du en dobbeltrolle i selvledelse – den måde du leder dig selv på, smitter af på, hvordan du leder dit team. Derfor arbejder vi her på, at skabe en forbindelse mellem din egen selvledelse og de forventninger du skaber til teamet via din adfærd.

Vi arbejder med at styrke din selvledelse og de rammer der er rigtige for dig som leder, da du ofte navigerer i at skulle lede op ad, lede dig selv og også dit team. Det er forskellige situationer, og de kan trække på flere side i din selvledelse. Dette er både til dig der er ny som leder og også til dig der er erfaren, som har brug for at styrke egen selvledelsesevne.

Coaching i overgangen til selvledelse/ selvledende teams

Når vi ændrer på ledelsesformen ved at gå over til selvledelse, og vi ændrer på organisationsformen ved at gå over til selvledende teams, så kan det være en stor forandring, da din rolle ændrer sig.

Jeg kan støtte dig i denne overgang, hvor du særligt som leder kan blive udfordret af, hvordan du skal agere i den nye rolle du får. Det kan også være et behov du oplever som medarbejder.

Overgangen til selvledende teams er en stor transition for alle, da det er et helt andet organisatorisk landskab, du skal indgå i. Jeg støtter dig i din nye rolle, dit ansvar og de udfordringer og muligheder dette giver.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Lad os få en snak om dét, der er vigtigt for dig ift. din selvledelse og trivsel.

Jeg samarbejder også med HR og sammen kan vi lave et forløb der passer dig og organisationen.

Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jeg ser frem til at tale med dig.

/Henriette