CEO & Dig

Nedenfor kan du vælge den udvikling som er rigtig for dig, din virksomheds DNA og kultur. Jeg kan hjælpe dig internt med din HR & UDVIKLING, med skræddersyede forløb og med Q-fokus som er bevidste, kvartalsvise udviklingsmøder efter dit behov. Udvikling skal være for alle – og derfor tilbyder jeg løsninger til, hvor du er lige nu.

Lad mig hjælpe dig i en travl hverdag med at styrke din udvikling - dér hvor det er vigtigt for dig lige nu, og som giver mening, værdi og effektivitet.

HR & UDVIKLING er vigtigt – det er vigtigt for din hverdag som leder, det er vigtig for dine medarbejdere og det er vigtigt for din forretning. I en SMV der fylder driften meget, som den rigtigt nok skal, og mit mål er at vi sammen får udviklet dine medarbejdere, kultur og organisation, og får skabt fokus på din kerneforretning og kerneområder.

Jeg er optaget af, at du som CEO træffer bevidste valg, der tager afsæt i dine værdier, kulturen og forretningen. 

Jeg har fokus på den gode relation og det gode samarbejde, og jeg giver altid et råd med på vejen – så kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvad du gerne vil have fokus på.

Send en SMS på 2714 8892, og jeg ringer dig op, eller send en mail til henriette@hrudvikling.dk

Udvikling af dine medarbejdere, din kultur og organisation.

  • Med mit fleksible månedsabonnement kan du komme i gang fra 10 timer om måneden, hvor jeg arbejder med de HR & UDVIKLINGs tiltag, som er vigtige for dig.

  • HR & UDVIKLINGs tiltag forandrer sig også ligesom teknologi gør. Er dine interne processer lige så moderne som dine produkter eller ydelser?

  • Kom i gang med udviklingen af dine medarbejdere, kultur og organisation eller få aflastet en medarbejder eller dig selv, som sidder med disse opgaver nu. Jeg hjælper dig, hvor du er.

Til CEO & ledergruppen.

  • Til dig som CEO, der vil have skærpet dit fokus på værdier, kultur og DNA og sikret, at dine idéer og visioner lever ude hos medarbejderne.

  • Til dine mellemledere og ledergruppen, når I vil tale med én stemme, stå stærkt i jeres ledelsesfundament og værdier i praksis.

  • Praktiske, skræddersyede forløb og workshops inden for fx den gode (løn)samtale, jeres roller og ansvar, jeres mission og vision omsat til adfærd og kompetencer.

Q-fokus: Kvartalsvise udviklingsmøder der sætter retning og holder fremdrift.

  • Q-fokus er til dig, der vil have faglig og kompetent sparring på både strategisk niveau eller på konkrete projekter og tiltag, der skal holdes fremdrift i.

  • Q-fokus handler om udviklingsmøder og udviklingsworkshops, som jeg afholder i tæt samarbejde med dig som CEO.

  • Q-fokus indeholder tre trin hvert kvartal: Forberedende møde, 3 timers udviklingsmøde og opsamling/ næste skridt.

udtalelse

Vi har haft Henriette fra HR UDVIKLING til at hjælpe os med sparring ift. udvikling af vores virksomhed. Henriette er super god til at skabe struktur i vores møder og fastholdelse omkring en travl hverdag. Henriette er meget nærværende og tager sig tiden til de udfordringer og problemstillinger der har været, samt får fulgt godt op på det efterfølgende. Hun har belyst nogle punkter, som vi ikke selv havde tænkt på, og kan dermed arbejde videre med det. Vi vil klart anbefale Henriette til andre ejerledere som ønsker sparring og optimering af virksomheden, og vi vil helt sikkert bruge hende igen til opfølgning, samt videreudvikling af vores HR. Morten og Camilla Nielsen, MN Brolægning

udtalelse

Sample text. Click to select the text box. Click again or double click to start editing the text.

udtalelse

Sample text. Click to select the text box. Click again or double click to start editing the text.

​Ring til mig på 2714 8892

​Der er ikke nogen spørgsmål, der er for små eller store. Så ring til mig eller send en SMS, hvis du er blevet nysgerrig for at høre mere. Du kan også skrive til mig på henriette@hrudvikling.dk. Jeg er ærlig om, hvad jeg kan hjælpe dig med, og jeg henviser også gerne i mit netværk, hvis dette er at foretrække.Jeg ser frem til at tale med dig.

Mange hilsner
Henriette Nørgaard
Ejer af HR UDVIKLING 
DK – Kolding