Driften er vigtig - men kan koste på kultur.

Kultur skaber trivsel og sikrer, at du når forretningsmål og skaber lange medarbejderrelationer.
Jeg hjælper dig med at blive din egen kulturspecialist, hvor vi kobler forretning og kunder til adfærden, så I lever jeres værdier og kultur.
 
Jeg hjælper både via 1:1 sparring og interne workshops.
&
Jeg arbejder også med Workshop & Netværksforløb for beslutningstagere.

Workshop & Netværksforløb:

Dette Workshop & Netværksforløb foregår over 3 dage fra 10-15, hvor du bliver klædt på til at arbejde målrettet med:

  • Din strategi, kultur og værdier
  • Din hverdag som leder, dine TO DO’s ift. forretning og medarbejdere
  • At du får det bedste ud af dine medarbejdere via praktiske værktøjer.

Er du nysgerrig på, om det er for dig?

Er du ny som leder?

Det er vigtigt at du står stærkt i dig selv som leder og særligt som ny leder, hvor du skal mestre flere niveauer i din ledelsesrolle. Jeg hjælper dig med at blive den bedste udgave af dig selv om leder, med overskud og ro.

Skal jeg hjælpe dig?

Er I flere ledere?

Det er vigtigt, at I som ledergruppe står stærkt sammen i jeres prioriteringer, i jeres ledelseskommunikation og også med værdierne som fælles fundament for adfærd.

Skal jeg hjælpe jer?

Har du få ansatte?

Når du har få ansatte, så der ikke behov for store HR-løsninger, men der kan være behov for at koble din ledelseskommunikation til den ønskede adfærd hos dine medarbejdere.

Skal jeg hjælpe dig?

Har du mange ansatte?

Har du mange ansatte, så har du brug for en “organisatorisk lim” (HR), som hjælper dig i din daglige ledelse og med at nå dine mål. MEN du skal vælge de rigtige til. 

Hvad er det rigtige for dig?

Stopper dine medarbejdere?

Find roden til, hvorfor dine medarbejdere stopper og få lavet en konkret handlingsplan på kort sigt, og også en langsigtet plan.

Jeg hjælper dig hele vejen.

Ansætter du mange nye?

Når det går stærkt med at ansætte nye medarbejdere, så sker der mange ting, som kan påvirke trivslen, effektiviteten og fastholdelse af nuværende medarbejdere.

Læs mere og se, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Anbefalling

Morten & Camilla Nielsen, ejere | MN Brolægning

Henriette har hjulpet os med sparring ift. udvikling af vores virksomhed. Hun er super god til at skabe struktur i vores møder og fastholdelse omkring en travl hverdag. Hun er meget nærværende og tager sig tiden til de udfordringer og problemstillinger der har været, samt får fulgt godt op på det efterfølgende. Hun har belyst nogle punkter, som vi ikke selv havde tænkt på, og kan dermed arbejde videre med det. Vi vil klart anbefale Henriette til andre ejerledere som ønsker sparring og optimering af virksomheden, og vi vil helt sikkert bruge hende igen til opfølgning og videreudvikling af vores HR.

Beckhoff

Anbefaling

Michael Nielsen, CEO | Beckhoff Automation ApS

Jeg brugte Henriette i en ledelsesmæssig proces, hvor jeg havde bruge for professionel sparring. Henriette var lynhurtig til at forstå udgangspunktet og skabe sig et indblik i vores kultur. Hun lavede et meget grundigt og vel dokumenteret stykke arbejde. Jeg kan kun anbefale hendes tilgang, evne til at lytte samt coache os til en super proces fremadrettet.

Anbefaling

Jeppe Hebsgaard Laursen | Direktør

Henriette er med sin person på én gang en inspirerende sparringspartner, et ekstra sæt arme og ben og den perfekte mulighed for at vedligeholde og udvikle forsømte HR elementer i organisationen. Og så er hun et ordentligt menneske.

Skal vi tage en kop kaffe?

Sidder ud med overvejelser om, hvad der er rigtig for dig? Så lad os mødes til en kop kaffe – fysisk eller online.

Udvikling kan tage mange former – det vigtigste er, at det bliver gjort på en måde, som passer til dig, din virksomhed og i det tempo, som er realistisk.

 

Kontakt mig, og vi finder vi en tid, hvor vi kan mødes og snakke om dét, der er vigtigt for dig.

Jeg ser frem til at tale med dig.

Mange hilsner
Henriette Nørgaard

Indehaver & Kulturspecialist

HR UDVIKLING v/ Henriette Nørgaard | Mobil: 2714 8892 | Mail: henriette@hrudvikling.dk
DK – Kolding | CVR-nr. : 37912794